Spremljevalci

sreda, 26. november 2014

Blog - hop Mavelu.com

Čas je, da se po zelo dolgem času zopet malo javim. Ja, kar nekaj časa je minilo od zadnje objave... no, to vsekakor ne pomeni, da je delavnica samevala. Nasprotno, prav veliko se je dogajalo v njej, samo malo mi zmanjkuje časa za objavljanje na blogu.

Tokrat me je za objavo inspiriral Blog - hop, ki ga je objavila Daša.

Njeni voščilnici sta mi tako všeč, da imam že polno idej kako bi uporabila tiste prekrasne štampiljke, ki so za nagrado :)

S spodnjo čestitko, bi se tako rada potegovala za to krasno nagradico.


Čestitko sem izdelala iz pikčastega papirja, ki je že sam po sebi zelo živahen, zato sem se odločila, da ne bom kaj preveč komplicirala in kičila po njem.
Uporabila sem vsestransko uporabno štamplijko iz trgovinice Mavelu in jo malo zasenčila, da se bolj zlije z ozadjem. Izrezala sem še dva metuljčka, in ju pritrdila na podlago. Krilca sem namenoma pustila ''svobodna'', ker metuljčki pač radi letajo naokoli in nikakor ne smejo biti popolnoma prilepljeni :) Na sredino pa sem pritrdila še dve polperlici.
 Težko se uprem da jih ne dam na vsako voščilnico :)

Tako, dosti besed za danes ... grem raje še malo ustvarjat :)

Lep prisrčen pozdravček do naslednjič

5 komentarjev:

  1. Čudovita je Doris

    vabljena k sodelovanju v Marininemu blog hopu tudi pri meni-pokukaj na moj blog kakšen set štampiljk te pa tam čaka
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo zelo simpatična voščilnica je nastala in ta dva metuljčka sta tako navihana :) Hvala ker se igraš na našem blog hopu. Pokukaj pa tudi h ostalim našim ustvarjalkam, ki so pripravile res zelo posebne izdelke :) Pozdravček,

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala vsem za lepe komentarje.
    Tamara, hvala za povabilo, sem se z veseljem odzvala :) Ne vem pa ali za izdelavo veljajo le slovenske štampiljke iz mavelujevih setov, ali tudi druge, recimo slikovne, od drugih proizvajalcev, vendar kupljene pri Maveluju?
    Hvala za odgovor
    Lep pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo je prebrati, da so ti bile moje kartice v inspiracijo. Tvoja je čudovita. Obožujem pikice :) Hvala, ker sodeluješ na mavelu blog hopu

    OdgovoriIzbriši